Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην στελέχη από Naughty Dog, PlayStation, Infinity Ward. Bungie και ΕΑ ίδρυσαν την That’s No Moon

*
Ένα νέο ΑΑΑ studio μπαίνει στην αγορά με όνομα That’s No Moon και με σημαντικά στελέχη που έχουν περάσει από μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως η Naughty Dog, η Infinity Ward, η Bungie, η EA και το PlayStation. Τα κεντρικά γραφεία της ομάδας θα είναι στο Los Angeles και ο γενικός διευθυντής θα είναι ο συνιδρυτής Taylor Kurosaki. Το ρόλο του game director ανέλαβε ο Jacob Minkoff. Οι δυο τους αποχώρησαν πρόσφατα από την Infinity Ward μετά τη δουλειά που έκαναν στο Call of Duty: Modern Warfare.



Ο Kurosaki έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια στην Naughty Dog (lead game designer στο Crash Bandicoot και narrative design lead στα Uncharted 2 και Uncharted 3), ενώ ο Minkof εργάστηκε κι αυτός στην ίδια ομάδα ως lead game designer στο Uncharted 3 και lead designer στο The Last of Us. CEO θα είναι ο συνιδρυτής Michael Mumbauer, ο οποίος εργάστηκε για 13 χρόνια στο PlayStation ως επικεφαλής στο Visual Arts Service Group. Στα υπόλοιπα στελέχη περιλαμβάνονται οι Tina Kowalewski (chief strategy officer, με θητεία στα God of War: Ghost of Sparta και Twisted Metal στην Sony Santa Monica Studio) και Nick Kononelos (chief operating officer, με θητεία ως senior development director στην ΕΑ για τα Need for Speed και Madden NFL).



Ήδη το studio έχει εξασφαλίσει επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την Νοτιοκορεατική Smilegate (Crossfire franchise) και θα δουλέψει πάνω σε ένα AAA single-player story driven third person action adventure game. Ήδη η ομάδα του αποτελείται από 40 άτομα και αναμένεται μέχρι το 2022 να φτάσει τα 100.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*